Tevreden klanten

Bij PraktijkKARIN is het heerlijk vertoeven. Je wordt vriendelijk ontvangen door Karin en de praktijk ziet er netjes en gezellig uit! Je wordt gelijk in de watten gelegd op de verwarmde stoel, als je de verwarming fijn vindt natuurlijk. De beautybehandelingen zijn heerlijk en de elektrisch onthaar- en microdermabrasiebehandelingen doe ik ook regelmatig. Karin legt nauwkeurig uit wat ze doet en kan je adviseren over de mooie producten die je kan gaan gebruiken om een optimaal resultaat te krijgen. En dit alles niet alleen omdat Karin een geweldige meid is, maar ook omdat ze ervoor kan zorgen dat je op je mooist de praktijk kan verlaten! Zeker een aanrader!

Sjoukje de Vries

“Ik kom al 23 jaar bij Karin. Wat een verwennerij. Elke keer weer. Wat een kanjer in haar vak. Ook altijd tijd voor een gezellig praatje met een bakje koffie erbij. Dus ik zeg doen mensen. Ga het zelf maar ervaren!”

Jennifer, 37 jaar

“Al ruim vier jaar kom ik maandelijks bij Karin. De ene maand voor gezichtsbehandeling, de andere maand voor pedicure en manicure. Mijn huid ziet er goed uit en mijn handen en voeten zijn eveneens goed in orde sinds Karin dat onderhoudt. Ik ben een tevreden klant!”

Berta Blaauw, 69 jaar

“Mijn echtgenote is al heel lang een tevreden klant bij PraktijkKARIN. Zij meende dat een bezoek aan Karin ook mij goed zou doen. Daarom kreeg ik op mijn verjaardag ooit een behandeling cadeau. Ik hoefde alleen maar een afspraak te maken, maar die drempel bleek voor mij te hoog. Later kraag ik last van nagelproblemen, waardoor ik toch bij Karin terecht kwam. Sindsdien ga ik eens per maand opgewekt naar Karin toe. Ik kom als herboren thuis. Van drempels geen sprake meer.”

Dhr Feitsma, 76 jaar

“Ik ben heel blij met Karin als schoonheidsspecialiste. Sinds jaar en dag ben ik een vaste klant – en dat is inmiddels al meer dan 26 jaar. Graag kom ik nog 26 jaar langer bij jou!”

Sjoukje, 66 jaar

“Karin, wat ziet deze website er supergoed uit! Helemaal zoals ik de behandelingen al jarenlang bij jou ervaar. Het straalt jouw enthousiasme voor je vak, de professionaliteit en jouw warmte uit.”

Madeleine Boink

“Om de maand kom ik bij Karin langs voor een gezichtsbehandeling. Vroeger had ik veel last van jeugdpuistjes, maar dankzij Karin straalt mijn huid weer! Ook ben ik verslaafd aan de massage tegen het einde van de behandeling, dit kan ze echt té goed.”

Anna de Bruin, 20 jaar

“Al meer dan tien jaar kom ik bij praktijkKARIN, maandelijks voor een pedicure en sporadisch voor een heerlijke gezichtsbehandeling. Ik heb helaas last van voetklachten, maar na een bezoek bij Karin is alles weer verholpen! Karin is gewoon de beste pedicure die er is.”

Marijke van der Meer, 46 jaar